HARDLOPEN

HARDLOPEN

Hardlooproute 5 KM Crossloop Avelingen
Start: 13:30
Je start op de hardloopbaan van AV Typhoon. De route is uitgezet met pionnen, verkeersregelaars en blauwe pijlen. Onderweg kom je meerdere uitdagingen tegen in de vorm van onverharde wegen, een ware crossloop dus! Je finisht weer bij de Typhoon. Is deze uitdaging nog te mild voor je? Combineer dan deze route met 500 meter zwemmen. Je start dan in wedstrijdbad van het Caribabad, van hieruit hier start de hardlooproute. Durf jij de uitdaging aan?

Hardlooproute 10 KM inclusief merwedebrug
Start: 14:15
De start en finish is op de hardloopbaan van AV Typhoon. De route is uitgezet met pionnen, verkeersregelaars en blauwe pijlen. Een bijzondere route waarbij de merwedebrug niet mag ontbreken. Is deze uitdaging nog te mild voor je? Combineer dan deze route met 500 meter zwemmen. Je start dan in wedstrijdbad van het Caribabad, van hieruit hier start de hardlooproute. Durf jij de uitdaging aan?

Kidscrossloop
Start: 13:00
Achter de hardloopbaan van AV Typhoon loopt een leuk onverhard pad. Ideaal om te gebruiken voor de crossloop voor kids. De start en finish zal op de hardloopbaan van AV Typhoon zijn. Deze Kidscrossloop kan ook gecombineerd worden met 250 meter zwemmen in het wedstrijdbad van het Caribabad. Kinderen kunnen ook als team met een vriendje of vriendinnetje of met een ouder deelnemen. Bekijk alle deelnamemogelijkheden op het inschrijfformulier.